En workshop eller kursus om sygefravær

Workshop eller kursus om sygefravær, regler, lovkrav, sygedagpenge og faldgruber for jeres sygemeldte medarbejdere. MedarbejderCare holder kurser og workshops for virksomheder og organisationer, så I kan skabe en effektiv og omsorgsfuld fraværspolitik.

Kursus om sygefravær eller en workshop for at udforme fraværspolitikken hos MedarbejderCare er for ledere og/eller medarbejdere. Formålet er, at jeres virksomhed kan få klare og synlige rutiner ved sygefravær. I kan indrette jer, så det både gavner bundlinjen, medarbejdernes tryghed og virksomhedens samfundsansvar, CSR.

Et kursus om sygefravær eller en workshop holdes efter aftale med jer, og ud fra de konkrete udfordringer, som I står med. Det kan være

•  ønsket om at få rutiner, der spiller lidt bedre sammen med mulighederne i den nye sygedagpengelov.
•  et behov for at få klare guidelines til at holde fraværssamtaler med sygemeldte, eller
•  udviklingen af og/eller implementering af en helt ny fraværspolitik.

Kurser og workshops holdes hos jer på virksomheden, eller vi kan aftale et eksternt kursussted. Indehaver af MedarbejderCare Ulla Nygaard står for selve kurset eller workshoppen, som er forberedt sammen med jer.

Erfaringerne med workshops og kurser om håndtering af sygefravær på arbejdspladsen viser, at en halv dags forløb kan give god afklaring og indsigt.

Med en hel dags workshop kommer vi endnu længere i forhold til afklaring og udvikling af nye politikker, rutiner m.m.

Et kursus om sygefravær eller en workshop følges op med en rapport med jeres beslutninger og aftaler. Rapporten kan blive grundstammen i jeres nye fraværspolitik, eller den kan være udgangspunkt for at arbejde videre.

4 konkrete forslag til workshop eller kursus om sygefravær

I MedarbejderCare har fire workshops været afprøvet, og de kan være inspiration for jer, når I skal indkredse jeres ønsker til en workshop. Udgangspunktet kan også være et helt andet.

Læs mere om hver workshop

Workshop Værdiprocessen
Workshop Den gode sygefraværssamtale
Workshop Grundreglerne i sygedagpengeloven
Workshop Systematik og synlige rutiner

Kontakt Ulla Nygaard i MedarbejderCare på tlf. 22 50 01 32 for en snak eller et konkret tilbud.

Workshops og kurser hos MedarbejderCare

Kontakt MedarbejderCare

Hvis i ønsker at høre nærmere om kurser i håndtering af sygefravær eller en workshop, der kan kickstarte jeres proces mod en ny fraværspolitik, så kontakt MedarbejderCare.

Indehaver Ulla Nygaard står til disposition.

Send en mail til Ulla Nygaard.